جلسه نهم تدبر در زیارت جامعه کبیره با موضوع تکمیل شرح سلام پنجم زیارت و جمع بندی سلام های پنج گانه زیارت با استناد به سوره قصص مجادله و نور بیان شد.
این جلسات به صورت برخط در موسسه تدبر در کلام وحی در هر ماه برگزار می شود.
صوت این جلسه را میتوانید از اینجا دریافت کنید و یا گوش کنید.
لازم به ذکر است تمامی کلاس های آموزشی تدبر در سطح کشور با حمایت های مردمی به صورت رایگان برگزار می شود. همچنین محصولات صوتی و تصویری تدبر، به صورت رایگان در اختیار عموم قرار می گیرد.
چنانچه مایل هستید در این نهضت مردمی سهیم باشید می توانید در قالب حمایت های نقدی، خمس، وقف، قرض الحسنه، نذر و … در گسترش فرهنگ تدبر در قرآن کریم سهیم باشید.
برای اطلاعات بیشتر به سایت نهضت تدبر مراجعه کنید.
www.nehzattadabor.com
۲ دیدگاه. جدید
سلام ممنون از همه تلاشها وزحمات شما در بستر سازی وتحقق فرهنگ دین ،یک سئوال دارم ،در تدبر سوره مبارکه نساء فرمودید اولیالامر جانشینان وفرماندهان اهلبیت هستن ولی در تدبر زیارت جامعه فرمودید اولی الامر اهلبیت هستن لطفا این رو توضیح دهید متوجه نشدم
سلام
ممنون از لطف شما.
لطفاً سؤالتون رو از طریق شناسۀ @Entezar0m در پیامرسان ایتا بپرسید.