وبگاه رسمی حجة الاسلام علی صبوحی

آموزش تدبر در سوره ذاریات – بخش اول (فایل ۲۹ از سطح ۶ سال ۱۴۰۱)

دوره آموزش معرفتی تدبر در قرآن شامل شش ترم می شود که طی آن قرآن آموزان نظام منسجم ۶۸ سوره پایانی قرآن را فرامیگیرند. دوره ای که مشاهده می کنید ششمین سطح از این دوره آموزشی است که با تدریس استاد علی صبوحی مؤلف کتاب های تدبر از تیرماه ۱۳۹۸ در شهرک شهید محلاتی تهران شروع شده است. هر ترم از این دوره شامل ۳۰ تا ۴۰ ساعت آموزش است.

ترم ششم این دوره از مهر ۱۴۰۱ در سالن شهید آوینی مسجد حضرت ولیعصر (عج) شهرک شهید محلاتی آغاز شد.
در فایل بیست و نهم سطح شش (هفته پانزدهم)، بخش اول نظام سوره ذاریات تدریس می شود.

 دریافت صوت جلسه

پوشه صوت تمام دوره در شنوتو

 

لازم به ذکر است تمامی کلاس های آموزشی تدبر در سطح کشور با حمایت های مردمی به صورت رایگان برگزار می شود. همچنین محصولات صوتی و تصویری تدبر، به صورت رایگان در اختیار عموم قرار می گیرد.

چنانچه مایل هستید در این نهضت مردمی سهیم باشید می توانید در قالب حمایت های نقدی، خمس، وقف، قرض الحسنه، نذر و … در گسترش فرهنگ تدبر در قرآن کریم سهیم باشید.

برای اطلاعات بیشتر میتوانید به سایت نهضت تدبر مراجعه کنید.

www.nehzattadabor.com

همچنین برای خرید محصولات چاپی و رسانه ای میتوانید به سایت نشر تدبر مراجعه کنید.

www.tadabborpub.ir

دسته‌بندی: ‌
اخبار برگزیدهدوره تدبر در قرآن کریم سطح شش (سال 1401)سوره ذاریات
برچسب: ‌ آموزش تدبر، ‌آموزش سطح شش تدبر، ‌تدبر در سوره ذاریات، ‌تدبر سوره ذاریات، ‌سطح شش تدبر، ‌سوره ذاریات، ‌شهرک شهید محلاتی
ارسال برای دیگران
نظرات

۲ دیدگاه. جدید

  • سلام وعرض ادب
    درموردآیه ۹سوره مبارکه ذاریات باتوجه به اینکه درمورد قول مختلف شمافرمودیدیعنی آن باوری که بافطرت آدمی ونظام هستی هماهنگی ندارد آیامی توانیم بگوییم بنابراین آنکس که یوم الدین راباور ندارد واساس زندگی خودرابرخرص وگمان بریوم الدین گذاشته است ونسبت به یوم الدین درقول مختلف است وچون این قول بافطرت آدمی وبانظام هستی ناهماهنگ است پس صاحب قول مختلف درافکار واعمال وگرایش هایش تعادل نیست وناهماهنگ است ومطابق باواقع وبافطرتش وبانظام هستی نیست ودچار افک شده است پس یوفک عنه من افک که البته عن رادراینجا به معنی بعد بگیریم به عبارتی می خواستم خدمتتان سئوال کنم آیامی توانیم آیه ۹ رااینگونه معنی کنیم که هرکس که نسبت به یوم الدین دچار افک شد پس یوفک یعنی ازحقیقت خودبرگردانده می شود .

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت را پر کنید
این قسمت را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up